• 380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων
  • 380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων
  • 380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων
  • 380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων
  • 380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων
 • 380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων

  380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HUALIAN PHARMD
  Πιστοποίηση: ISO,GMP
  Αριθμό μοντέλου: Fd-FS

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπο ξύλινη κασετίνα
  Χρόνος παράδοσης: 50 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T
  Δυνατότητα προσφοράς: 80
  Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

  Λεπτομερής ενημέρωση

  Διαμορφώστε το αριθ.: Fd-FS Τάση: 380
  Δύναμη (W): 0,4 Παραγωγή (kg/h): 150-2000
  Χρήση: Γεωργία Τύπος ψεκαστήρων: Τετραγωνικό κόσκινο
  Υψηλό φως:

  high speed mixing granulator

  ,

  vibrating fluid bed dryer

  Περιγραφή προϊόντων

  380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων

  FS τετραγωνικό δομένος κόσκινο σειράς

  Περιγραφές
  Η μηχανή αποτελείται από το κιβώτιο οθόνης στον υλική κολπίσκο και την έξοδο, το δονητή και τον απορροφητή κλονισμού. Υπάρχουν 4-6 σύνολα εύκαμπτου λαστιχένιου απορροφητή κλονισμού που συνδέεται μεταξύ της βάσης και του κιβωτίου οθόνης στην επάνω-κάτω διαταγή. Η φυγοκεντρική δύναμη παράγεται επάνω στην έναρξη της μηχανής. Ελέγξτε τον απορροφητή κλονισμού ενάντια στην εκκεντρική συσκευή εύρους αντίστοιχα για το καλύτερο pertormance και την υλική διαδικασία διαλογής στη ρίψη της δόνησης και χαλαρός. Είναι η ιδανική επιλογή για το φαρμακευτικό είδος, τα τρόφιμα, τη χημική ουσία, τη μεταλλουργία και τις ηλεκτρονικές βιομηχανίες.

  Εφαρμογή:

  Προσαρμόζει τη γρήγορα αποσυνθέτοντας λαβή στο ανώτερο μέρος αυτής της μηχανής. Τα handleconnects η μηχανή ως την ολόκληρη. Η ανώτερη κάλυψή της είναι σφραγίδα πλήρως. Επομένως itprevent από το πέταγμα σκόνης που προκαλείται από τη δόνηση κατά τη διάρκεια της περιόδου κοσκινίσματος. Η μηχανή Thevibration εγκαθίσταται κάτω από το κόσκινο. Σημάνετε ενώ προσαρμόζει την άνοιξη στο reducevibration. Έτσι η μηχανή θα λειτουργήσει στο σταθερό κράτος. Η στάση είναι διευθετήσιμη, sothe έκλινε τον άγγελο του κόσκινου που κοσκινίζει μπορεί να ρυθμιστεί. Το καλύτερο κοσκίνισμα effectcan αποκτάται.

  Κύρια τεχνική παράμετρος:

      
  Πρότυπο Δύναμη (KW) Η κεκλιμένη γωνία η επιφάνεια Τάση (Β) Στρώματα
  κόσκινο
  οθόνη φίλτρων (πλέγμα) Γενική διάσταση (χιλ.) Βάρος
  (κλ)
  Παραγωγή (kg/h)
  FS0.6×1.5 0.25×2 ευθύ lin 380 1-4 6-120 1500×700×700 550 150-1500
  FS0.65×2.0 0.37×2 ευθύ lin 380 1-4 6-120 2100×750×780 650 160-2000
  380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων 0
  380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων 1

  αρχή εργασίας:
  Αυτή η μηχανή αποτελείται από το κιβώτιο οθόνης, την πηγή δόνησης και τη διάταξη απόσβεσης. Το δομένος κιβώτιο πλαισίων και οθόνης συνδέεται με 4-12 μαλακές λαστιχένιες διατάξεις απόσβεσης ομάδας σταθερές πάνω-κάτω. Και η φυγοκεντρική δύναμη παράγεται εκεί μέσα. Το να επιπλεύσει εύρος ελέγχεται από τη διάταξη απόσβεσης, από την οποία το υλικό συνειδητοποιεί ότι μια διαδικασία ρίχνουν και η διήθηση ελασματοποίησης προς τα κάτω, και επομένως, φθάνει στην καλύτερη απαίτηση εργασίας. Αυτή η μηχανή μπορεί επιτυχώς να φιλτραρίσει το υλικό που έχει πολλή ίνα, υψηλό viscidity, υψηλή υγρασία και είναι εύκολο να εμποδιστεί.

  380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων 2
  380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων 3

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
  Προσαρμόζει τη γρήγορα αποσυνθέτοντας λαβή στο ανώτερο μέρος αυτής της μηχανής. Η λαβή συνδέει τη μηχανή ως όλους και αυτήν. Η ανώτερη κάλυψή της είναι σφραγίδα πλήρως. Επομένως αποτρέπει από τη σκόνη το πέταγμα που προκαλείται από τη δόνηση κατά τη διάρκεια της περιόδου κοσκινίσματος. Η μηχανή δόνησης εγκαθίσταται κάτω από το κόσκινο. Σημάνετε ενώ προσαρμόζει την άνοιξη για να μειώσει τη δόνηση. Έτσι η μηχανή θα λειτουργήσει στο σταθερό κράτος. Η στάση είναι διευθετήσιμη, έτσι ο κεκλιμένος άγγελος του κόσκινου που κοσκινίζει μπορεί να ρυθμιστεί. Η καλύτερη επίδραση κοσκινίσματος μπορεί να αποκτηθεί.

  380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων 4380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων 5

  Η επιχείρηση είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του στεγνωτήρα Μετά από τα έτη εξερεύνησης και προσπάθειας, έχει διαμορφώσει μια εσωτερική ξηρότερη βάση παραγωγής μεγάλων κλιμάκων. Σαν επιχείρηση για να παρέχει στους πελάτες την προηγμένη τεχνολογία εξοπλισμού ξήρανσης, η σταθερή και αξιόπιστη απόδοση, λογική τιμή, παρατίθεται ως διάφοροι ξηρότεροι προμηθευτές κατασκευαστών. Η επιχείρησή μας θα ανταποκριθεί τις προσδοκίες και η αγάπη των πελατών, όλο το προσωπικό θα εμμείνει πάντα ποιοτική πολιτική προς «τεχνολογία επίθεσης, εμπορικό σήμα, από την καινοτομία, ικανοποίησης», για να παρέχει στους πελάτες περισσότερο ξεραίνοντας εξοπλισμό, καλύτερη υπηρεσία μεταπωλήσεων, και να προσπαθήσει να γίνει οι καλύτεροι ξηρότεροι προμηθευτές.

  Ο εξοπλισμός που παράγεται από την επιχείρηση περιλαμβάνει κυρίως: Στιγμιαίος στεγνωτήρας, ρευστοποιημένο - στεγνωτήρας κρεβατιών, στεγνωτήρας ψεκασμού, ξηρότερη, βράζοντας κοκκοποιώντας ξηρότερη, αποδοτική βράζοντας αποξηραντική μηχανή ζωνών, αποξηραντική μηχανή, διπλή μηχανή λαχανικών κώνων περιστρεφόμενη αφυδατωμένη κενό αποξηραντική, τετραγωνική κενή αποξηραντική μηχανή, κοίλος στεγνωτήρας λεπίδων, στεγνωτήρας δίσκων, στέγνωμα, μηχανή λυοφιλοποίησης, ανατίναξης πυροβολισμών σφαιρών μηχανή, πολλών χρήσεων κοκκοποιώντας μηχανή, ξηρό granulator, εξοπλισμός επεξεργασίας λάσπης, εξοπλισμός παραγωγής κοτόπουλου, ειδικός εξοπλισμός γραμμών παραγωγής φυτοφαρμάκων WDG, αέριο - πετρέλαιο - η σόμπα άνθρακα, όλα τα είδη μίξης του εξοπλισμού, συντριβή του εξοπλισμού, εξοπλισμός διαλογής, εξοπλισμός μεταφορών, εξοπλισμός συσκευασίας, ο ξεραίνοντας εξοπλισμός που παράγεται από την επιχείρηση χρησιμοποιείται ευρέως στη χημική βιομηχανία, άνθρακας, μεταλλουργία, μεταλλεία, λιμένας, ηλεκτρική δύναμη, οικοδομικά υλικά, ελαφριά βιομηχανία, σιτάρι, τσιμέντο, λίπασμα, βιομηχανικό αλάτι, τρόφιμα και άλλες βιομηχανίες, ειδικά στα τρόφιμα Φαρμακευτικός Χημική βιομηχανία Η μεταλλουργία, η βιομηχανία άνθρακα που χαιρετίζονται υλικά από τις μάζες της εμπιστοσύνης χρηστών και η επιτυχής λίπανση στα φύλλα τσαγιού, τσάι, σοκολάτα, καλλυντικά, καθαριστική, βουτυλική γλυκόλη, τροφή, διαλυτό σύνθετο λίπασμα θείου, χημικό λίπασμα, υψηλής θερμοκρασίας, ο Μαύρος άνθρακα, διοξείδιο τιτανίου, σόδα, πριονίδι, μικρό ξύλο, ξύλο, άνθρακας, σκόνη αποθείωσης εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας, ξεσκονίζουν τα μπλε, τη λάσπη, τα άνεμος απόβλητα, την τέφρα μυγών, το τσιμέντο, την άμμο, το σιτάρι και άλλα.

   

   

   

  Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
  Ik ben geïnteresseerd 380v φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης/τετραγωνικός δομένος ψεκαστήρας κόσκινων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
  Ευχαριστώ!
  Wachten op je antwoord.