• Φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης SUS304 316L/δονητικός διαχωριστής κόσκινων
  • Φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης SUS304 316L/δονητικός διαχωριστής κόσκινων
  • Φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης SUS304 316L/δονητικός διαχωριστής κόσκινων
  • Φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης SUS304 316L/δονητικός διαχωριστής κόσκινων
  • Φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης SUS304 316L/δονητικός διαχωριστής κόσκινων
 • Φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης SUS304 316L/δονητικός διαχωριστής κόσκινων

  Φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης SUS304 316L/δονητικός διαχωριστής κόσκινων

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: HUALIAN PHARMD
  Πιστοποίηση: ISO,GMP
  Αριθμό μοντέλου: Fd-ZS

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπο ξύλινη κασετίνα
  Χρόνος παράδοσης: 50 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T
  Δυνατότητα προσφοράς: 80
  Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

  Λεπτομερής ενημέρωση

  Διαμορφώστε το αριθ.: Fd-ZS Τάση: 220v/380v/415v/450v
  Διάσταση (LxWxH): 700mmx600mmx580mm Βάρος (κλ): 70
  Μέγεθος πλέγματος: 2-500 Συχνότητα (περιστροφή/λεπτό): 1500
  Υψηλό φως:

  high speed mixing granulator

  ,

  vibrating fluid bed dryer

  Περιγραφή προϊόντων

  Φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης SUS304 316L/δονητικός διαχωριστής κόσκινων

  ZS δομένος κόσκινο σειράς

  Περιγραφές:
  Η υπερηχητική δομένος οθόνη μετατρέπει 220v, 50HZ ή 110v, ηλεκτρική ενέργεια 60HZ στην ηλεκτρική ενέργεια υψηλής συχνότητας 38KHZ, και εισάγει τον υπερηχητικό μετατροπέα στη μηχανική δόνηση 38KHZ, επιτυγχάνοντας κατά συνέπεια το σκοπό της αποδοτικών διαλογής και του καθαρισμού. Το σύστημα αλλαγής βάσει της παραδοσιακής δομένος οθόνης στην οθόνη στην εισαγωγή ενός χαμηλού εύρους, το υπερηχητικό κύμα δόνησης υψηλής συχνότητας (μηχανικό κύμα) στην οθόνη μιας υψηλής συχνότητας και το χαμηλό εύρος του υπερηχητικού μετρητή δόνησης, εξαίρετη σκόνη για να δεχτεί την τεράστια υπερηχητική επιτάχυνση, το υλικό στην επιφάνεια της οθόνης μένει πάντα ανασταλμένο κράτος, εμποδίζοντας κατά συνέπεια προσκόλληση, τριβή, τηγανίτα, που συνδέει τους παράγοντες. Έλυσε την ισχυρή προσρόφηση, εύκολη να επανασυνδέσει, ηλεκτροστατικό, υψηλή ακρίβεια, υψηλή πυκνότητα, υψηλή ελαφριά αναλογία που κοσκινίζει το πρόβλημα, όπως η παραγωγή της πολύ λεπτής σκόνης το κοσκίνισμα δεν είναι πλέον δύσκολο, είναι ειδικά κατάλληλος για τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν τον υψηλό - ποιότητα, λεπτή σκόνηΦαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης SUS304 316L/δονητικός διαχωριστής κόσκινων 0

  Εφαρμογή:

  Προσαρμόζει τη γρήγορα αποσυνθέτοντας λαβή στο ανώτερο μέρος αυτής της μηχανής. Τα handleconnects η μηχανή ως την ολόκληρη. Η ανώτερη κάλυψή της είναι σφραγίδα πλήρως. Επομένως itprevent από το πέταγμα σκόνης που προκαλείται από τη δόνηση κατά τη διάρκεια της περιόδου κοσκινίσματος. Η μηχανή δόνησης εγκαθίσταται κάτω από το κόσκινο. Σημάνετε ενώ προσαρμόζει την άνοιξη στο reducevibration. Έτσι η μηχανή θα λειτουργήσει στο σταθερό κράτος. Η στάση είναι διευθετήσιμη, sothe έκλινε τον άγγελο του κόσκινου που κοσκινίζει μπορεί να ρυθμιστεί. Το καλύτερο κοσκίνισμα effectcan αποκτάται.
  Φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης SUS304 316L/δονητικός διαχωριστής κόσκινων 1

  αρχή εργασίας:

  ZS το κόσκινο δόνησης σειράς είναι κατάλληλο για στην παραγωγή γραμμών. Είναι μια ιδανική συσκευή για τον κόκκο που έχει το ανώμαλο μέγεθος στο κόσκινο συνεχώς.
  Η μηχανή αποτελείται από τη χοάνη, την αίθουσα δόνησης και τη σύζευξη και τη μηχανή. Υπάρχει εκκεντρική ρόδα, λαστιχένια μαλακά μέρη, κύριο ρουλεμάν άξονων και ούτω καθεξής.

  Το adjustableeccentric βάρος μπορεί να οδηγήσει στην κεντρική γραμμή κύριου άξονα μέσω της μηχανής. Κάτω από το ασταθές κράτος, παράγει τη φυγοκεντρική δύναμη που κάνει την πρώτη ύλη να διαμορφώσει τη δίνη μέσα.

  Το μέγεθος του εύρους του εκκεντρικού βάρους μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις διαφορετικές πρώτες ύλες.
  Ολόκληρη η δομή της μηχανής είναι συμπαγής, μικρός στον όγκο, καμία σκόνη, χαμηλή στο θόρυβο, χαμηλός στην ενέργεια καταναλώστε, κατάλληλος στην κίνηση και τη συντήρηση.

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  1. Μπορέστε να λύσετε το κοσκίνισμα των δυσκολιών όπως η υψηλή προσρόφηση, την εύκολη συγκέντρωση, highstatic, τη υψηλή ακρίβεια, την υψηλή πυκνότητα, την ελαφριά αναλογία, κ.λπ.
  2. Αποτελεσματικά ελέγξτε την κλίμακα κοκκοποίησης κοσκινίσματος.
  3. Πραγματοποιήστε τη υψηλή ακρίβεια κοσκινίζοντας για να επιτύχει την καλύτερη επίδραση κοσκινίσματος.
  4. Η ακρίβεια διαλογής μπορεί να αυξήσει σε 1~100%, η παραγωγή μπορεί να αυξηθεί 0.5~10 φορές.
  5. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ενιαίο στρώμα ή πολυστρωματικός.
  6. Ένα σύνολο ευφυούς υπερηχητικής γεννήτριας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το controllersat τρία τον ίδιο χρόνο.
  7. Αυτοκαθαριζόμενη λειτουργία κοσκίνισμα 0~ 500m, κανένας-που εμποδίζει κοσκινίζοντας το πλέγμα, σταύλος που κοσκινίζει την αποδοτικότητα.
  8. Κρατήστε τον επεξεργασμένο σταύλο χαρακτηριστικών γνωρισμάτων υλικών.

  Φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης SUS304 316L/δονητικός διαχωριστής κόσκινων 2

  Κύρια τεχνική παράμετρος:

   
  Πρότυπο

  Ικανότητα παραγωγής

  (kg/h)

  (Πλέγμα) Δύναμη της μηχανής
  (KW)
  Επανάσταση του κύριου άξονα
  (r/min)
  Γενικές διαστάσεις
  (χιλ.)
  Καθαρό βάρος
  (κλ)
  Zs-350 60~ 500 12 ~ 200 0,55 1380 540x 540x 1060 100
  Zs-515 100~ 1300 12 ~ 200 0,75 1370 710x 710x 1290 180
  Zs-650 180~ 2000 12 ~ 200 1.50 1370 880 Χ 880x 1350 250
  Zs-800 250 ~ 3500 5~325 1.50 1500 900 Χ 900x 1200 300

  Φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης SUS304 316L/δονητικός διαχωριστής κόσκινων 3

  Η επιχείρηση είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του στεγνωτήρα Μετά από τα έτη εξερεύνησης και προσπάθειας, έχει διαμορφώσει μια εσωτερική ξηρότερη βάση παραγωγής μεγάλων κλιμάκων. Σαν επιχείρηση για να παρέχει στους πελάτες την προηγμένη τεχνολογία εξοπλισμού ξήρανσης, η σταθερή και αξιόπιστη απόδοση, λογική τιμή, παρατίθεται ως διάφοροι ξηρότεροι προμηθευτές κατασκευαστών. Η επιχείρησή μας θα ανταποκριθεί τις προσδοκίες και η αγάπη των πελατών, όλο το προσωπικό θα εμμείνει πάντα ποιοτική πολιτική προς «τεχνολογία επίθεσης, εμπορικό σήμα, από την καινοτομία, ικανοποίησης», για να παρέχει στους πελάτες περισσότερο ξεραίνοντας εξοπλισμό, καλύτερη υπηρεσία μεταπωλήσεων, και να προσπαθήσει να γίνει οι καλύτεροι ξηρότεροι προμηθευτές.

  Ο εξοπλισμός που παράγεται από την επιχείρηση περιλαμβάνει κυρίως: Στιγμιαίος στεγνωτήρας, ρευστοποιημένο - στεγνωτήρας κρεβατιών, στεγνωτήρας ψεκασμού, ξηρότερη, βράζοντας κοκκοποιώντας ξηρότερη, αποδοτική βράζοντας αποξηραντική μηχανή ζωνών, αποξηραντική μηχανή, διπλή μηχανή λαχανικών κώνων περιστρεφόμενη αφυδατωμένη κενό αποξηραντική, τετραγωνική κενή αποξηραντική μηχανή, κοίλος στεγνωτήρας λεπίδων, στεγνωτήρας δίσκων, στέγνωμα, μηχανή λυοφιλοποίησης, ανατίναξης πυροβολισμών σφαιρών μηχανή, πολλών χρήσεων κοκκοποιώντας μηχανή, ξηρό granulator, εξοπλισμός επεξεργασίας λάσπης, εξοπλισμός παραγωγής κοτόπουλου, ειδικός εξοπλισμός γραμμών παραγωγής φυτοφαρμάκων WDG, αέριο - πετρέλαιο - η σόμπα άνθρακα, όλα τα είδη μίξης του εξοπλισμού, συντριβή του εξοπλισμού, εξοπλισμός διαλογής, εξοπλισμός μεταφορών, εξοπλισμός συσκευασίας, ο ξεραίνοντας εξοπλισμός που παράγεται από την επιχείρηση χρησιμοποιείται ευρέως στη χημική βιομηχανία, άνθρακας, μεταλλουργία, μεταλλεία, λιμένας, ηλεκτρική δύναμη, οικοδομικά υλικά, ελαφριά βιομηχανία, σιτάρι, τσιμέντο, λίπασμα, βιομηχανικό αλάτι, τρόφιμα και άλλες βιομηχανίες, ειδικά στα τρόφιμα Φαρμακευτικός Χημική βιομηχανία Η μεταλλουργία, η βιομηχανία άνθρακα που χαιρετίζονται υλικά από τις μάζες της εμπιστοσύνης χρηστών και η επιτυχής λίπανση στα φύλλα τσαγιού, τσάι, σοκολάτα, καλλυντικά, καθαριστική, βουτυλική γλυκόλη, τροφή, διαλυτό σύνθετο λίπασμα θείου, χημικό λίπασμα, υψηλής θερμοκρασίας, ο Μαύρος άνθρακα, διοξείδιο τιτανίου, σόδα, πριονίδι, μικρό ξύλο, ξύλο, άνθρακας, σκόνη αποθείωσης εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας, ξεσκονίζουν τα μπλε, τη λάσπη, τα άνεμος απόβλητα, την τέφρα μυγών, το τσιμέντο, την άμμο, το σιτάρι και άλλα.

   

   

   

  Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
  Ik ben geïnteresseerd Φαρμακευτικοί εξοπλισμοί κοκκιοποίησης SUS304 316L/δονητικός διαχωριστής κόσκινων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
  Ευχαριστώ!
  Wachten op je antwoord.