• Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων
  • Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων
  • Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων
  • Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων
  • Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων
  • Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων
 • Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων

  Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Zhejiang
  Μάρκα: HUALIAN PHARMD
  Πιστοποίηση: GMP
  Αριθμό μοντέλου: Fd-JM

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: USD 3400-4500 /set
  Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπο ξύλινη κασετίνα
  Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L / C, T / T
  Δυνατότητα προσφοράς: 300 σύνολα το /Month
  Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

  Λεπτομερής ενημέρωση

  Υλικό: Ανοξείδωτο Λεπτομέρεια μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος (um): 2-50
  (ικανότητα) (T/h): 1-4 t/h Dia δίσκων λείανσης (χιλ.): Ø140
  Dia χιλ. κολπίσκων: φ66 dia χιλ. εξόδου: Ø32
  δροσίζοντας ένωση σωλήνων (χιλ.): Ø12 ταχύτητα (r/min): 2900
  Δύναμη: 7.5kw Διάσταση: 810*400*930mm (L*W*H)
  Βάρος: 280kgs
  Υψηλό φως:

  high speed mixing granulator

  ,

  vibrating fluid bed dryer

  Περιγραφή προϊόντων

  Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων

  JM-FB140A νέος υψηλής αποδοτικότητας τροφίμων βαθμού κολλοειδών μύλων του /stainless χάλυβα κολλοειδών μύλων μύλος κολλοειδών μύλων διασπασμένος

   

  Εγκατάσταση και λειτουργία

  1) Συνδέστε τη χοάνη εισαγωγής (σωλήνας κολπίσκων), το λιμένα εξόδου ή το σωλήνα ανακύκλωσης εξόδου. Κατόπιν συνδέστε το δροσίζοντας υδροσωλήνα και την αποξέτευση. Για το μύλο χωρίς χοάνη τροφών, παρακαλώ συνδέστε τον κολπίσκο της μηχανής με τη σωλήνωση, παρακαλώ καθαρίστε τη σωλήνωση για να μην σιγουρευτείτε κανένα κομμάτι συγκόλλησης και κομμάτι μετάλλων που παραμένουν στο σωλήνα. Η θέση της μηχανής είναι καλύτερα κοντά ή κάτω από στο κατώτατο σημείο του εμπορευματοκιβωτίου ή της δεξαμενής που συνδέεται. Προκειμένου να μειωθεί η δύναμη ροής στα προϊόντα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί simle ο τρόπος να συνδεθεί η μηχανή άμεσα με το εμπορευματοκιβώτιο ή τη δεξαμενή με τη χρησιμοποίηση λίγης κάμψης σωλήνων όπως πιθανό. Οι γρήγορος-ανοικτοί δομημένοι σφιγκτήρες σωλήνων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συνδέσουν τη σωλήνωση με τον κολπίσκο και την έξοδο της μηχανής.

   

  2)Μετά από να εγκαταστήσει τη συσκευή έναρξης της ηλεκτρικής δύναμης και (οι υπό όρους χρήστες μπορούν να ταιριάξουν με το μετρητή αμπέρ και το λαμπτήρα δεικτών) να συνδέσει την ηλεκτρική πηγή, η κατεύθυνση λειτουργίας της μηχανής πρέπει να παρατηρηθεί ειδικά για να κρίνει εάν η μηχανή περιστρέφεται κανονικά ή όχι, ή παρατηρεί εάν η κατεύθυνση περιστροφής είναι σύμφωνα με το «κόκκινο σημάδι κατεύθυνσης περιστροφής» στο μύλο από το λιμένα κολπίσκων. Η επαναφορά είναι απαγορευμένη.

   

  3) Ρυθμίστε την εκκαθάριση millstone, «αντίθετη προς την φορά των δεικτών του ρολογιού» βίδα δύο λαβές του πίνακα εντολής σε χαλαρό αυτοί και ο «δεξιόστροφος» πίνακας εντολής βιδών σε περίπτωση μη έναρξης της μηχανής, τεντώνει ένα χέρι στην τετραγωνική τρύπα του βάθρου για να περιστραφεί το φύλλο μηχανών, το σταματά όταν υπάρχει μικρός ήχος τριβής, αυτή τη στιγμή, η ανάγνωση του δείκτη επιβεβαιώνει ότι η εκκαθάριση μεταξύ κινητά και στατικά millstones είναι «0». Αλλά η ανάγνωση του δείκτη πρέπει να αναφερθεί, για την δεν είναι 0 βαθμός, το γεγονός είναι ότι η εκκαθάριση millstone είναι «0», κατόπιν αντίστροφος (αντίθετος προς την φορά των δεικτών του ρολογιού) πίνακας εντολής για διάφορους κύκλους για να κάνει την εκκαθάριση μεγαλύτερα έπειτα 0. Γενικά, όταν επιτυγχάνεται όπως απαιτείται η κοκκοποίηση των επεξεργασμένων υλικών, παρακαλώ καταστήστε την εκκαθάριση millstone όσο το δυνατόν μεγαλύτερη. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρατείνετε τη ζωή υπηρεσιών millstone. Τέλος, περιστραφείτε τη λαβή για να σφίγξετε δεξιόστροφα το δαχτυλίδι ρύθμισης, ώστε να καταστήσει την εκκαθάριση millstone σταθερή.

   

  4) Τεθειμένο μέσω του δροσίζοντας νερού, το τεθειμένο επεξεργασμένο υλικό στο μύλο στη διαδικασία και τα προϊόντα μετά από το μύλο λειτουργούν κανονικά.

   

  5) Βάλτε την κατάλληλη ποσότητα νερού ή άλλων υγρών που συσχετίζονται με το επεξεργασμένο υλικό στον υλικό κολπίσκο πρίν διακόπτουν, και βάλτε το υλικό σε την αμέσως μετά από να αρχίσει, ή το σκληρά συνδυασμένο σφραγίζοντας μέρος μπορεί να βλαφθεί, ή η μηχανή μπορεί να καεί λόγω της διαρροής.

   

  6) Σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει οποιοσδήποτε χαλαζίας, τα θραύσματα γυαλιού, τα απορρίματα μετάλλων ή άλλα σκληρά υλικά στα επεξεργασμένα υλικά, αυτό είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσουν το κόσκινο 60 πλέγματος στο φίλτρο και τη διαδικασία. Ή κινητά και στατικά millstones μπορούν να βλαφθούν.

   

  7) Το φορτίο μηχανών των επεξεργασμένων υλικών πρέπει να παρατηρηθεί, το υλικό πρέπει να μειωθεί εάν είναι υπερφόρτωση.

   

  8) Η υλική βαλβίδα εξόδου δεν επιτρέπεται για να κλείσει όταν λειτουργεί ο μύλος για να αποτρέψει τη διαρροή λόγω της υπερπίεσης στην κοιλότητα του μύλου.

   

  9) Ο ευθύγραμμος μύλος της JM ανήκει στα ακριβή μηχανήματα, με λίγη εκκαθάριση μεταξύ millstones και με γρήγορο περιστραφείτε την ταχύτητα. Οι χειριστές πρέπει να είναι στο καθήκον αυστηρά, να λειτουργήσουν σύμφωνα με τους κανονισμούς, διακόπτουν τη μηχανή αμέσως εάν υπάρχει αποτυχία, και πραγματοποιούν την παραγωγή μετά από να αποβάλουν το.

   

  10) Μετά από να χρησιμοποιήσει, ο μύλος πρέπει της συνοχής να απολυμαθεί και το εσωτερικό μέρος πρέπει να καθαριστεί έξω λεπτομερώς, να σιγουρευτεί για να μην παραμείνει υλικό σε τον για να αποφύγει τη ζημία λόγω των σκληρών μηχανημάτων.

   

  1. Περίληψη

  Ο ΜΎΛΟΣ ΣΕΙΡΆΣ ΦΒ της JM είναι ένας εξοπλισμός νέου τύπου της υγρής επεξεργασίας σιταριού μικροϋπολογιστών τύπων έξοχης, κατάλληλος για την ομογενοποίηση, τη μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος, το χωρισμό, τη συντριβή και την άλεση των διάφορων γαλακτωμάτων. Χρησιμοποιείται ευρέως στα τρόφιμα (μαρμελάδα φρούτων, χυμός, albumen γάλα, γάλα σόγιας, τσάι γάλακτος, γαλακτοκομείο, ποτό, κ.λπ.), το φαρμακείο (διάφορα σιρόπια, υγρή, κινεζική παραδοσιακή ιατρική διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας διατροφής, κατάπλασμα, χημική (καλλυντικού, πλυσίματος λοσιόν οδοντόπαστας, κ.λπ.), χημική βιομηχανία κ.λπ.), καθημερινά (χρωστική ουσία, χρωστική ουσία, ναρκωτικές ουσίες, λίπανση, ενεργοποιητής πετρελαίου, κ.λπ.), άσφαλτος γαλακτώματος, επιπλέων πράκτορας άνθρακα, κεραμικό λούστρο, εκπυρσοκροτήρας γαλακτώματος, υλικό νανομέτρων, κ.λπ.

   

  2. Αρχή

  Ο μύλος κολλοειδών σειράς της JM είναι η ανακατώνοντας δύναμη κουρά, λείανση και υψηλή ταχύτητα. Η λείανση και η λείανση εξαρτώνται από τη σχετική κίνηση της διαμορφωμένης δόντι επιφάνειας του αλέθοντας δίσκου. Ένας από τους περιστρέφεται με υψηλή ταχύτητα και άλλος είναι ακόμα σε στάση μέσω της δύναμης κουράς υψηλής ταχύτητας και της τριβής μεταξύ του υλικού μέσω της οδοντωτής επιφάνειας και της δόνησης υψηλής συχνότητας συγχρόνως. Η δίνη υψηλής ταχύτητας και άλλες σύνθετες δυνάμεις κάνουν την υλική λείανση, τη γαλακτωματοποίηση, τη συντριβή, τη μίξη, τη διασκόρπιση και την ομογενοποίηση, παίρνοντας κατά συνέπεια την υψηλή αποδοτικότητα της λεπτής πολύ λεπτής κονιορτοποίησης μορίων.

   

  3, κατασκευή εξοπλισμού

  Αλέθοντας σύστημα κολλοειδών σειράς της JM με πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας: το συμπαγές σχέδιο, πρακτικός νέος τύπος, όμορφη εμφάνιση, καλή σφραγίδα, σταθερή απόδοση, εύκολη λειτουργία, απλή διακόσμηση, ανθεκτική, ευρεία προσαρμογή, υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής, είναι ο ιδανικότερος εξοπλισμός επεξεργασίας για τα λεπτά κοκκώδη λεπτά υλικά.

   

  Οι σειρές της JM αλέθοντας προϊόντων κολλοειδών, εκτός από τη μηχανή και τα μέρη, όλα τα μέρη που είναι σε επαφή με το υλικό αποτελούνται από το υψηλής αντοχής ανοξείδωτο, ειδικά, δυναμικό και ο στατικός αλέθοντας δίσκος ενισχύεται. Επομένως, έχει την καλή αντίσταση διάβρωσης και την αντοχή, έτσι ώστε τα επεξεργασμένα υλικά είναι καθαρά και καθαρά. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον εξοπλισμό χωριστά σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις των χρηστών.

   

  Ο μύλος κολλοειδών σειράς της JM αποτελείται από τρία μέρη: αλέθοντας επικεφαλής μέρος, μέρος κίνησης βάσεων, και ειδική μηχανή. Το περισσότερο σημαντικό μέρος της μηχανής είναι τα κινούμενα μέρη του πυρήνα μηχανών και τα μέρη συνδυασμού του στατικού δίσκου και της μηχανικής σφραγίδας. Επομένως, σύμφωνα με τη φύση του επεξεργασίας του υλικού, η επιλογή πρέπει να είναι διαφορετική. Αλλά το υλικό αποτελείται από το ανοξείδωτο ή τα ειδικά υλικά. Η μηχανή σχεδιάζεται ειδικά σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις του προτύπου, και ένα νερό που διατηρεί το πιάτο εγκαθίσταται στο τέλος φλαντζών της μηχανής για να αποτρέψει τη διαρροή.

  Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων 0Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων 1

  Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων 2

  Διάγραμμα δομών:

  Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων 3

  Διάγραμμα 1

  1. Οδηγημένη τροχαλία 2. Συμπεριφορά 3. Άξονας 4. Βάση 5. Συμπεριφορά 6. Έξοδος 7. O-ring 8. Μεταλλουργική ξύστρα 9 τροφών. Λαβή 10. Αδένας 11. Ζήστε σύνδεση 12. Ταΐζοντας χοάνη 13. Περιστροφικός κόπτης 14 λεπίδων. Δυναμικός αλέθοντας δίσκος 15. Στατικός αλέθοντας δίσκος 16. Δίσκος 17 ρύθμισης. Μηχανική συνέλευση σφραγίδων 18. Στέγαση 19. Τρύπες 20 κολπίσκων δροσίζοντας νερού και εξόδου και αγωγών. Μηχανή 21. Βίδα ρύθμισης 22. Β-ζώνη 23. Βάση 24 μηχανών. Ενεργός τροχαλία 25. Βάση

  7, λειτουργίακαιτεχνικέςπαράμετροι

  Η σειρά μεγάλος-παραγωγής υπολογίζεται με τη μέτρηση 98% «νερό», 2% «ρύζι, των φασολιών» ως στερεά και της γαλακτωματοποιημένης λεπτομέρειας 50um. JM-xxx-1 ενιαίος κρύος βελτιωμένος πρότυπο αεροσυμπιεστής. Διασπασμένος μύλος κολλοειδών τύπων πλήρως εσωκλειόμενος - η λεπτή διπλή ψύξη μπορεί να μετασχηματιστεί

  Πίνακας απόδοσης

  Παράμετρος

  Πρότυπο

  Λεπτομέρεια μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος (um) (ικανότητα)
  (T/h)
  Dia δίσκων λείανσης
  (χιλ.)
  Dia κολπίσκων
  χιλ.
  dia εξόδου
  χιλ.
  Δροσίζοντας ένωση σωλήνων
  (χιλ.)
  ταχύτητα
  (r/min)
  δύναμη
  (KW)
  διάσταση
  (L×W×H)
  ΒΑΡΟΣ (κλ)
  JM-FB500a-1D 2-50 5-45 Ø500 Ø165 Ø80 Ø12 2900 37 1300×550×1100 820
  JM-FB500b-1D 2-50 5-45 Ø500 Ø165 Ø80 Ø12 2900 45 1300×550×1100 760
  JM-fb320-1D 2-50 5-32 Ø320 Ø125 Ø65 Ø12 2900 30 1100×550×1100 580
  JM-FB320a-1D 2-50 5-32 Ø320 Ø125 Ø65 Ø12 2900 37 1100×550×1100 650
  JM-FB320a-1D 2-50 5-32 Ø320 Ø125 Ø65 Ø12 2900 45 1100×550×1100 840
  JM-fb250-1D 2-50 2-20 Ø250 Ø125 Ø60 Ø12 2900 22 1100×550×1050 452
  JM-FB250a-1D 2-50 2-20 Ø250 Ø125 Ø60 Ø12 2900 30 1100×550×1050 472
  JM-FB250b-1D 2-50 2-20 Ø250 Ø125 Ø60 Ø12 2900 37 1100×550×1050 510
  JM-FB200a-1D 2-50 2-10 Ø200 Ø100 Ø50 Ø12 2900 15 820×410×1050 350
  JM-FB200b-1D 2-50 2-10 Ø200 Ø100 Ø50 Ø12 2900 22 820×410×1050 415
  JM-FB200c-1D 2-50 2-12 Ø200 Ø100 Ø50 Ø12 2900 30 100×500×1000 455
  JM-FB180a-1D 2-50 2-6 Ø180 Ø90 Ø40 Ø12 2900 11 820×450×950 340
  JM-FB180b-1D 2-50 2-6 Ø180 Ø90 Ø40 Ø12 2900 15 820×450×950 360
  JM-FB180c-1D 2-50 2-7 Ø180 Ø90 Ø40 Ø12 2900 22 820×500×990 400
  JM-FB140a-1D 2-50 1-4 Ø140 Ø66 Ø32 Ø12 2900 7.5 810×400×930 280
  JM-FB140b-1D 2-50 1-4 Ø140 Ø66 Ø32 Ø12 2900 11 810×410×930 305
  JM-FB140c-1D 2-50 1-4 Ø140 Ø66 Ø32 Ø12 2900 15 810×410×930 350
  JM-fb130-1D 2-50 0.7-3 Ø130 Ø65 Ø30 Ø12 2900 5.5 810×410×930 280
  JM-fb120-1D 2-50 0.7-2.5 Ø120 Ø65 Ø30 Ø12 2900 5.5 810×410×930 275
  JM-fb100-1D 2-50 0.5-2 Ø100 Ø65 Ø30 Ø12 2900 5.5 800×400×920 270
  JM-fb90-1D 2-50 0.5-1.5 Ø90 Ø47 Ø20 Ø12 2900 4 700×340×810 125
  JM-fb80-1D 2-50 0.5-1 Ø80 Ø47 Ø20 Ø8 2900 4 700×340×810 115
  JM-fb65-1D 2-50 0.2-0.5 Ø65 Ø47 Ø20 Ø8 2900 2.2 720×350×780 90
  JM-fb60-1D 2-50 0.02-0.1 Ø60 Ø47 Ø20 Ø8 2900 1.5 650×300×700 60

   

   

  Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
  Ik ben geïnteresseerd Διασπασμένη υψηλή αποδοτικότητα μύλων JM-FB140A κολλοειδών ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
  Ευχαριστώ!
  Wachten op je antwoord.